Velkommen til BKA

BK Amager er Danmarks 3. største basketklub. Vi hører hjemme på Amager og vi ELSKER basketball.

Her på siden finder du information om BKA’s virke, baggrund og hvorfor vi synes at basket er en dejlig idræt. Uanset om du er nybegynder eller en måske har spillet før, så vil vi gerne byde dig velkommen i vores klub.

Du kan melde dig ind her.

Reklamer

Indmeldelse

Vi ønsker os, at så mange som muligt – både børn, unge og voksne – får muligheden for at lære at spille basket, og blive endnu bedre.

Vores dygtige trænere sørger for, at alle, uanset alder, får muligheden for at blive udfordret.

Tilmeldinger til de forskellige hold sker via et administrativt system, som hedder Klub-modul. Ved at klikke her, så guides du intuitivt videre.

Partnere

BK Amager er Danmark’s 3. største basketball klub – de senere år har basket, som idræt, udviklet sig meget positivt. Og med 2-cifrede årlige vækstrater har vi også oplevet en flot udvikling i vores egne medlemstal.

TV har fået øjnene op for sporten, ligesom adgang til online-platforme har gjort, at eksponeringen af idrætten aldrig har været større.

Det er en gylden mulighed for de rigtige partnere, at få eksponeret sig i tilknytning til en sport med dygtige og ambitiøse ambassadører – også i BKA.

I BKA kan vi tilbyde en lang række af platforme, som samarbejdspartnere kan benytte for at komme ud til målgruppen.

Vores platforme er blandt andet:

  1. Hjemmeside
  2. Månedligt nyhedsbrev
  3. Synlighed i vores hal
  4. Synlighed på spillertøj
  5. Partnerlounge
  6. Facebook
  7. Synlighed i video, interviews m.m.

Ønsker du at høre mere om mulighederne, så kontakt gerne bestyrelsesmedlem Hans Henrik H. Heming for en uforpligtende snak .