Vision

SAMMENHOLD

BK Amager er en klub med fokus på udvikling.

Med fundament i og en fælles glæde for sport og klubliv, udvikler vi basketballspillere, menneskelige og sportslige færdigheder , træningsglæde, venskaber og relationer.


Den glæde skabes og udvikles af alle i og omkring klubben. Til træning og til kamp. På udebane og hjemmebane. I ungdomsarbejdet er det særligt vigtigt at glæden også gælder vores modstandere, som vi møder med positivitet på banen og fra tilskuerpladserne.


Det er ledernes, trænernes, spillernes og forældrenes – ja, vores alles ansvar.


BK Amager er et fællesskab.


Her vil alle medlemmer bidrage, forældre og frivillige til klubbens arbejde.

Her vil hele familien blive støttemedlemmer i en forening med opgaver for den enkelte spiller, for holdet og for klubben.


Sammenhold, klubfølelse og det frivillige foreningsliv er kendetegnende for hele klubbens arbejde.

Vores sammenhold og klubfølelse skabes på mange måder. Til træning. Til kampe. På de årlige ture til Lund, Scania, Aarhus Basketfestival m.fl., Fra sidelinien hos de mange frivillige til liga-kampe.

STOLTHED

BK Amagers fokus er langsigtet.

Uanset om du er bobler, ungdomsspiller, nybegynder eller 21-årig elitespiller, er det altid vores mål, at du udvikler dig så meget du vil, og kan og bliver så længe som muligt i klubben.

Siden vores start i 1976 har vi haft generationer af familier i og igennem klubben. Vores mål for hvert enkelt medlem er en lang tilknytning til klubben og til basketball, enten som motionist, elitespiller, træner, dommer, frivillig eller forælder.


Vi måler derfor vores resultater på hvor mange af vores børne- og ungdomsspillere, der stadig er i klubben som voksne. Og heldigvis er der mange!

SEJR

Vi prioriterer udvikling over resultater, uanset om det handler om den enkelte spiller, om kampe og mesterskaber, eller om klubben.

Sport er dannende og i BK Amager ønsker vi at udvikle unge og frivillige med respekt for andre og sig selv. Det synes vi er en sejr.


Det er bredden, medlemmerne og sponsorerne som finansierer eliteholdene.

Vores elitehold på dame og herresiden vil gerne spille med om mesterskabet. Vi har først og fremmest fokus på vores egne spillere, og kan dernæst supplere med udenlandske spillere for at udvikle klubben.


Eliteholdene er ambassadører for vores værdier, og bidrager derfor til udviklingen af de øvrige medlemmers færdigheder. Vores elitehold er en del af klubbens økosystem hvor børn og unge kan fortsætte på højeste niveau og stadig forblive en del af BK Amager familien selvom de er færdig med ungdoms basketball, og dermed blive ved med at give tilbage til ungdommen.

  • De er inspiration til hvor langt man kan drive sin lyst til basketball

  • De er rollemodeller for træning og ihærdighed

  • De er et tydeligt bevis på hvordan sport & socialt foreningsliv kan kombineres

  • De er samlingspunkt for klubben


Helt konkret gør elitespillerne en forskel, ude på ungdomsholdene og i hallen, som trænere, hjælpere og klubkammerater. Til hverdag og til fest. Fordi vi er én klub.

Det er en klub vi er stolte af.


BASKETBALL KLUBBEN AMAGER

SAMMENHOLD – STOLTHED – SEJR

Siden 1976