U17 H2 (2007-2008)

Holdpræsentation

Vores U17 Herrer 2 hold i denne sæson er en sammensmeltning af nogle tidligere førsteholdsspillere og mindre erfarne spillere, der trænes af Peter og Mikkel Dalsgaard. 


En far og søn trænerduo med dybe rødder i BK Amager Basketballklub. Mens Peter bringer års træner erfaring til holdet, bidrager Mikkel med års moderne spiller erfaring fra basketbanen. Mikkel tilbragte sin ungdomskarriere hos BK Amager, og er efter 2 sæsoner hos BMS Herlev, glad for at være tilbage for at træne og spille i BKA.

Dette trænerteams færdigheder og forhold til klubben skaber et særligt bånd mellem trænere og spillere, og det er denne lidenskab for spillet, som vi bringer med os på banen. Sammen udgør de et trænerteam, som er dedikeret til at fastholde og udvikle vores unge spillere.


Vores mål er ambitiøse. Vi vægter det sociale højt, men aldrig på bekostning af sporten. Vi mener der er mange aspekter i at dyrke holdsport, og arbejder ud fra, at basket skills er life skills.


Vi er dedikerede til at støtte vores spillere i deres sport, med forvisning om at det smitter af på mange andre aspekter i tilværelsen.


- Peter & Mikkel

Kontigent

Dato Beløb
1. feb 1.500,00 kr.
1. sep 1.500,00 kr.

Trænerteam

Profile Image
Headcoach
Peter Dalsgaard
Assistent coach
Mikkel Dalsgaard
Profile Image
Team Manager
Andrius Zemelis

Holdkalender