Spillertøj og merchandise

Amagershoppen

Basketball Klubben Amager samarbejder med SportNordic omkring spillertøj, merchandise, bolde m.m. - bestillingen og betalingen foregår nemt via sportnordics webshop.


Leveringstiden er i gennemsnit 5-7 dage og du vælger selv om du vil afhente tøjet i Amagerhallen (gratis) eller få det leveret med GLS til en pakkeshop nær dig.


Er der spørgsmål til ens ordrer eller merchandise kan man skrive direkte til Thomas fra Sportnordic på : [email protected]

First slide
First slide
First slide
First slide

Bestilling af spillertøj 1. eller 2. hold

Hvis du skal spille kampe for BK Amager 1. eller 2 hold, skal du anskaffe dig et komplet sæt spillertøj bestående af hvide shorts og hvid tanktop samt blå shorts og blå tanktop. Sættet findes både i en dame- og en herre model og koster Kr. 750,- incl. efternavn på ryggen.


Du kan også købe en Shooting shirt med navn på ryggen for Kr. 250,-


Bestilling af spillertøj 3. eller 4. hold

Hvis du skal spille kampe for BK Amager 3. eller 4. hold, skal du anskaffe dig et vendbart sæt. Som koster Kr. 450,- incl. efternavn på ryggen.

Du kan også købe en Shooting shirt med navn på ryggen for Kr. 250,-


Gældende fra sæsonen 22/23 har BK Amager tilføjet en ny løsning til vores politik omkring køb af spilletøj. Tilføjelsen består i, at for spillere der deltager på 3.- eller 4. hold i BK Amager – skal der ikke købes et fuldt sæt spilletøj med 2 trøjer og 2 shorts. For spillere der er på 3.- eller 4. skal der fra denne sæson og fremover udelukkende købes et vendbart sæt med tryk.

Det vendbare sæt er af det samme kvalitet, og naturligvis udstyret med klubbens logoer etc.

Vi har mange spillere der starter og prøver vores sport, og for nogle er det en større omkostning også at skulle købe tøj. Derfor har vi besluttet denne løsning, for på den måde at sænke barrieren for at starte med at spille basketball i BK Amager.

Såfremt man rykkes op og skal deltage på et af vores 1. – eller 2. hold, skal der stadig købes den fulde uniform med 2 trøjer og 2 shortsBestilling af spillernummer

Skriv venligst fødselsår, navn og hold i kommentarfeltet.

Damemodel

Herre model

Shooting shirt

Shooting shirt med logo

Shooting shirt og merchandise med logo

Hvis I på jeres hold har en sponsor (eller to) til at sponsere opvarmningstrøjerne er der også mulighed for det. Opstart på denne løsning incl. stort sponsor logo på bryst og ryg er kr. 3.500,- og så efterfølgende kr. 250,- pr. stk. Kontakt Thomas fra Sport Nordic for priser på andre løsninger med sponsor logo på tøjet på [email protected]