Ind-/udmeldelse

Indmeldelse

Der er i øjeblikket venteliste til rigtig mange af vores hold, men vi gør hele tiden vores bedste for at flest muligt kan dyrke vores superfede sport og fællesskab. :) 

Når du har indsendt formularen, og vi har fået de oplysninger der er brug for – kommer du på ventelisten og derefter vil du modtage en mail når der er en plads til dig. 


Der er meget forskellig ventetid til de forskellige hold. Nogen vil blive tilbud med det samme og til andre hold vil der går meget lang tid.


En gang om året (maj/juni) vil du modtage en mail hvor du skal bekræfte om du forsat ønsker at stå på ventelisten.

I tilfælde af at man bliver inviteret til træning, får træneren besked på det specifikke hold. 

Ingen nye medlemmer kan meldes ind og komme til prøvetræning før de har udfyldt nedenstående formular og har fået anvist et hold fra vores medlemsansvarlige. Trænerne er instrueret i dette, og vil henvise jer hertil hvis I snakker med dem. 

BK Amager kan, efter aftale, prioritere søskende og tidligere medlemmer på ventelisterne. Dog kun ved henvendelse og aftale herom og man skal tilføje dette i kommentarfeltet i nedenstående formular. 

Man er naturligvis velkommen til at kigge forbi Amagerhallen, mærke den gode stemning og få en snak med nogle af os – men indmeldelse/prøvetræning skal ske ifølge proceduren.

Indmeldelsesformular

Husk, hvis du er forælder til et barn, så er det dit barns navn og alder, vi skal bruge. 

Udmeldelse

Hvis du ønsker at melde dig eller dit barn ud af BK Amager, skal der skrives til [email protected]

– oplys her relevante oplysninger om spiller/hold, for at lette denne proces.

Man kan KUN melde sig ud på denne måde. Man kan ikke give besked om udmeldelse til træner, holdleder eller andre i klubben.

Kontingent refunderes op til 30 dage efter sidste opkrævning, og kun for den gældende periode.