“Social arrangement” i BKA – september

 

Lørdag den 23. september afholdte vi vores første sociale arrangement – fremadrettet kalder vi det “Hygge i Hallen”.

Ca 30 forældre og børn var mødt op og det blevet et par virkelig hyggelige timer på plænen udenfor hallen. Her spillede vi rundbold, hvor helt nye talenter åbenbarede sig, ligesom der var RIGELIGT med lækker kage.

Pia Sørensen’s kage blev kåret som den bedste kage – ikke den som er på billedet dog. Dem smagte RET godt og der var gjort rigtig meget ud af det med BKA-logo m.m. på hver enkelt kagestykke.

Bestyrelsen fik en række ideer med hjem og en del forældre meldte sig til helt konkrete opgaver som klubben ønsker at løfte fremadrettet.

Tak til alle fremmødte – det gør vi snart igen 🙂

/Bestyrelsen

Reklamer

Ny hjemmeside pr 1.11.2017

Det er vist ingen hemmelighed, at bkamager.dk LÆNGE har trængt til en gevaldig overhaling. Nu er så nu – pr. 1.11.2017 lancerer vi den nye hjemmeside for BK Amager.

Vi har ikke bare efterladt al den gamle information på de evige cyber-marker. Vi har så godt som muligt forsøgt at lægge det over i arkivet, som du også finder her på hjemmesiden.

Er der alligevel noget du ikke kan finde, noget du savner, så kontakt gerne bestyrelsen på bestyrelsen@bkamager.dk, så ser vi hvad vi kan gøre for at finde det frem af gemmerne.

Vi håber du synes om den nye “ansigtsløftning”.