Bestyrelsen i BKA

Har du spørgsmål omkring indmeldelse eller andet praktisk omkring klubben, så kontakt os endelig på info@bkamager.dk

Mette Foldgaard

Formand

Mette er vores formand og hun er her, der og allevegne. Mette er i det daglige den, der trækker i de fleste tråde og sammen med de ansvarlige for diverse opgaver, får skabt retning og resultater i det daglige.

Svend Torp Jespersen

Kasserer

Økonomien i en forening er vigtig – ja faktisk er det een af de væsentligste forudsætninger for alt hvad vi ønsker at sætte i værk. Derfor er det også vigtigt at der er styr på pengekassen og det har Svend på alle måder.

Hans Henrik H. Heming

Næstformand og Sekretær

Alt hvad der hedder referater og anden kommunikation, fra bestyrelsen, er Hans Henrik’s ansvar. Nogle gange skriver han selv, andre gange sørger han for, at andre får skrevet. Derudover er han BKA’s næstformand og virker som Mette’s sparringspartner og stedfortræder.

Susanne Jensen

Klubkoordinator

Der er mange forskellige gøremål i en moderne idrætsforening. Susanne forsøger at hjælpe med alt det som falder i mellem stolene og med hendes store netværk formår hun at finde- og bringe kompetencer i spil, hvor der er behov for det. Hun er pt også ansvarlig for klubbens spillertøj.

Daniel Jensen

 Sponsor-ansvarlig

Daniel ser man nogle gange spille kampe på herreholdet, men foruden at score mål her, så er han også klubbens sponsor-ansvarlige. Har du derfor en idé til, hvordan en virksomhed eller en god forretnings-relation kan støtte BKA, så er Daniel manden at gå til.

Paul Quakenbusch

Eliteansvarlig, herrer

Foruden at være træner i klubben, så er Paul også overordnet ansvarlig for vores elitesatsning på herre-siden. Paul sørger for kontakten til forbundet i den forbindelse og sørger i det hele taget for at være i tæt dialog med vores cheftræner på herre-holdet for sammen med teamet her at skabe de bedste forudsætninger for gode resultater.

Lisa Elliott

Eliteansvarlig, damer

Som for herre-holdet, så har vi også en ansvarlig for elitesatsningen på dame-siden. Det er Lisa. Derudover har Lisa en række overordnede ansvar for planlægning af nogle af turneringer, ligesom hun har siddet med regnearket da træningstider skulle fordeles mellem holdene.

Per Lange

Turneringsleder