AMAGERSHOPPEN

Basketball Klubben Amager samarbejder med SportNordic omkring spillertøj, merchandise, bolde m.m.

Bestilling og betalingen foregår nemt hos    i deres webshop.

Leveringstiden er i gennemsnit 5-7 dage og du vælger selv om du vil afhente tøjet i Amagerhallen (gratis) eller få det leveret med GLS til en pakkeshop nær dig.

Besøg webshoppen

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Linda Lopez  shop@bkamager.dk, så vil hun prøve at hjælpe dig så godt hun kan.

Bestilling af spillertøj

Hvis du skal spille kampe for BK Amager 1. eller 2 hold, skal du anskaffe dig et komplet sæt spillertøj bestående af hvide shorts og hvid tanktop samt blå shorts og blå tanktop. Sættet findes både i en dame- og en herre model og koster Kr. 750,- incl. efternavn på ryggen.

Skal du spille på BK Amager 3. eller 4. hold skal du anskaffe dig et vendbar sæt som koster Kr. 450,- incl. efternavn på ryggen.

Du kan også købe en opvarmningstrøje med navn på ryggen for Kr. 250,-

VIGTIGT! – Læs reglerne for bestilling af spillertøj længere nede på siden.

Vi bestiller først når der er minimum 10 ordrer – leveringstid ca. 45 dage fra vi har bestilt tøjet! (læs mere længere nede)

Dame model

kr. 750,- pr. sæt. (hvide shorts + blå shorts + hvid top + blå top)

Dame model

kr. 750,- pr. sæt. (hvide shorts + blå shorts + hvid top + blå top)

Herre model

kr. 750,- pr. sæt. (hvide shorts + blå shorts + hvid top + blå top)

Herre model

kr. 750,- pr. sæt. (hvide shorts + blå shorts + hvid top + blå top)

Opvarmningstrøje

Fed opvarmningstrøje med eget nummer og efternavn

kr. 250,- pr. stk.

Opvarmningstrøje med sponsorlogo

Hvis I på jeres hold har en sponsor (eller to) til at sponsere opvarmningstrøjerne er der også mulighed for det.

Opstart på denne løsning incl. stort sponsor logo på bryst og ryg er kr. 3.500,- og så efterfølgende kr. 250,- pr. stk.

Skriv til Linda Lopez på shop@bkamager.dk, hvis det har interesse.

Retningslinjer for bestilling af BKA spillertøj

1. Ønsker du at bestille spillertøj, kan du skrive til shop@bkamager.dk og få tildelt et spiller nummer ud fra hvilken nummerserie din årgang / dit hold har og hvad der er ledigt. Tøjet kan prøves i sidelinien i åbningstiden.

2. Efterfølgende står du selv for bestiling af tøjet på amagershoppen.dk. Her er det yderst vigtigt, at du kun bestiller det nummer du har fået tildelt, ellers kan tøjet ikke benyttes til kampe hvor man spiller for BKA!

Gældende fra sæsonen 22/23 har BK Amager tilføjet en ny løsning til vores politik omkring køb af spilletøj.

Tilføjelsen består i, at for spillere der deltager på 3.- eller 4. hold i BK Amager – skal der ikke købes et fuldt sæt spilletøj med 2 trøjer og 2 shorts. For spillere der er på 3.- eller 4. skal der fra denne sæson og fremover udelukkende købes et vendbart sæt med tryk.

Det vendbare sæt er af det samme kvalitet, og naturligvis udstyret med klubbens logoer etc. Vi har mange spillere der starter og prøver vores sport, og for nogle er det en større omkostning også at skulle købe tøj. Derfor har vi besluttet denne løsning, for på den måde at sænke barrieren for at starte med at spille basketball i BK Amager.

Såfremt man rykkes op og skal deltage på et af vores 1. – eller 2. hold, skal der stadig købes den fulde uniform med 2 trøjer og 2 shorts

Navnet på ryggen må ikke være stødende eller f.eks. navnet på en NBA spiller eller lignende. Det er dit efternavn der skal bruges! BKA forbeholder sig rettet til at annullere bestillinger, der ikke lever op til retningslinjerne. Ved udmeldelse af BKA bortfalder retten til dit spillernummer. Du er derfor ikke garanteret, at du kan bruge dit spillertøj igen hvis du vælger at begynde til basket igen.

Nummeret tildeles af/og udvælges af BKA på shop@bkamager.dk!

Tøjet vil blive bestilt 3-4 gange om året.