Kære forældre i BK Amager,

Amager Cup står for døren i weekenden den 9.-11. september, Det er en fantastisk mulighed for vores spillere, for at få spillet en nogle fede kampe og få en masse gode stunder i hallerne. Her og nu i Amager Cup og Amager Mini Cup til januar.

Disse to cup´s er hver især nogle af de største basketcups der afholdes i Danmark. Udover at være store sportslige tilløbsstykker for en masse basketspillere, er disse cups også et meget vigtigt element i BK Amagers økonomi. Indtjeningen for disse cups, giver og mulighed for en masse initiativer i vores klub. De hjælper os derfor med til at kunne investere i uddannelse til vores unge trænere, etablering af udendørsbane, forbedring af klubfaciliteter i hallen og mange andre initiativer. Alt dette samtidig med at vi kan holde en lav kontingentsats for vores medlemmer.

Vi har derfor brug for ALLES hjælp et par timer i disse weekender – for her er vi nødt til at løfte i flok. Alle hold i klubben har fået tildelt et antal vagter i køkken, Sidelinje eller andet, og disse skal dækkes af forældre på holdet. Der er rigtig mange frivillige der i forvejen trækker et stort læs i forbindelse med Amager Cup, så der er kun tildelt 4-5 vagter pr. hold. Så hjælp gerne vores trænere med at få dækket disse..?? Der er kun tale om opgaver, som at servere en kop kaffe i en bod eller snitte lidt grønt i et køkken – og det er faktisk ganske hyggeligt, for der er altid en god stemning… 🙂

Byd ind og lad os alle få hyggelig cup…

BKAs Bestyrelsen