Almir Zeco fortsætter som sportschef og ungdomstræner i BK Amager

Efter en rejse fra 1. division, til at være et etableret hold i Basketligaen med vores 1. herrehold – skulle stafetten gives videre. Endnu engang tak til Almir Zeco, for at være med til at indfri vores ønske og vision. At man som ungdomsspiller i BK Amager på herresiden, kunne få opfyldt sine ambitioner om at spille ligabasket i vores klub. Den platform er nu etableret.

Almir og BK Amager har sideløbende arbejdet på, at vores samarbejde kunne fortsætte i en anden form end vores ligahold.

Almir har efter en årrække i klubben, som sportschef og ligatræner, et indgående kendskab til BK Amagers trænere og spillere. Derfor er vi glade for, at vi kan fortsætte med Almir som sportschef. Arbejdet hen mod næste sæson 2022/2023 er allerede begyndt.

Samtidig fortsætter Almir som Headcoach for vores U17 og U19 Herrer. På den måde kan vi bygge videre på den allerede etablerede platform til vores Basketligahold. Vi har det seneste år arbejdet med en større integration af de ældste hold, på både kvinde- og herresiden, imod vores ligahold. Derfor tror vi på at denne tilføjelse til, vores allerede kompetente og motiverede, gruppe af trænere – vil give os en god overgang fra ungdom til senior på eliteniveau.

På vegne af bestyrelsen i BK Amager.

Martin Høj Larsen