Almir har været en drivende kraft for at få BKA tilbage til den bedste herrer liga i Danmark.  Vores klare målsætning fra starten, var udviklingen af unge BKAs spillere, for at bygge et fundament for vores herrer hold. Et Herrehold, som var bygget på udviklingen af alle drenge spillerne.  For alle jer, som har fulgt med på denne rejse, I ved,  at det har ike været nemt.  Der har været mange nederlag og svære tider.  Almir har kunne rummer udfordringerne, også når det var allersværest.  Han har holdt fast i vores værdier og målsætning og arbejdet målrettet mod vores vision for både Herre holdet og klubben.

Almir har holdt fokus på visionen, at BKA skal være en klub, der kan rumme alle – bredde og elite – og at vores bredde skal udvikle vores elite og at eliten er med til at fastholde og tiltrække vores bredde. Vores ligahold tæller i dag 7 spillere, som er startet deres Basketball rejse i BKA, ikke mindst fordi Almir har haft fokus på klubbens unge spillere.

Almir’s dedikation til holdet har været enestående.  Han har vist vejen med sit eget engagement og arbejde indsats.  Det er tydligt, at Almir betyder rigtig meget for alle spillere, som har været på vores herrer hold gennem de sidste 5 år.  Og de betyder rigtig meget for ham.  

På klubbens vegne vil jeg takke Almir for alt, han har gjort til at hjælpe BKAs rejse tilbage BasketLigaen, og for hans passionerede engagement til de mange unge herrer, som har været en del af holdet.  Det har været et privilegie for mig at samarbejde med Almir og deler af denne rejse med ham.  Jeg ønsker ham og hans familie alle det bedste i fremtiden.

Mange Tak.

Paul Quackenbush
BKA Formand