Det er blevet tid til VINTERFERIECAMP 2022 

16-17. februar, begge dage fra 09.00 – 15.00 i Amagerhallen

Aldersgruppen denne camp er målrettet til er 8 – 15 år.

Almir og hans team af ligaspillere og coaches er klar med 2 fede dage, fyldt med basket og social samvær på tværs af klubben. Ved sidste camp var der næsten 80 tilmeldte, og der er ikke plads til ret mange flere – så vent ikke for længe med at tilmelde.

Der skal arbejdes med de fundamentale segmenter i basket.
• Dribling
• Shooting
• Aflevering
• Afslutning
• Spacing
• Forsvar

Øvelserne vil køres i højt tempo, med fokus på detaljerne og på at få indarbejdet disse områder i kampsituationer. Vi har de seneste måneder etableret flere nye hold, og dermed budt velkommen til mange nye spillere. Derfor vil der ikke blot blive taget højde for alder på spillerne i gruppesammensætningerne, men også hvilket niveau spillerne er på – Level of skill/competition, således at alle bliver udfordret bedst muligt i forhold til deres niveau.
For nyere spillere betyder det f.eks., at der vil blive lagt mere fokus på de basale færdigheder inden for basket og detaljerne på disse. Ligeledes at de kampsituationer der vil blive sat op, i højere grad vil være 1 mod 1, 2 mod 2 og 3 mod 3 – for netop også her at kunne komme mere i detaljen.

Det bliver med andre ord en megafed camp, hvor alle, uanset niveau, kan komme og blive en bedre spiller – og have det rigtig sjovt samtidig… 🙂
Vi arbejder på at der vil være mulighed for at købe lækker frokost i Sidelinjen, sandwich, pastasalat og mange andre gode ting….

Pris for at deltage på de 2 dage er: 250,- kr.
Beløbet bedes overført på MobilePay til 76912. Skriv navn, hold og VIGTIGT – hvor mange år man har spillet. Der kommer ingen kvittering, men når der er overført på MobilePay – er man tilmeldt.

Send jeres tilmelding afsted allerede nu!

Mange hilsner

Teamet i BK Amager