4 BKA-spillere i Kvindelandsholds-bruttotruppen 

Kvindelandsholdets trænerteam med Head Coach, Jesper Krone i spidsen har i dag offentliggjort navnene på de 16 spillere som indgår i bruttotruppen frem mod de to kommende EM 2023 kvalifikationskampe. Danmark er i pulje med Østrig, Rusland og Montenegro og skal i første runde spille på hjemmebane i Gentoftehallen d. 11/11 mod Østrig og på udebane i Moskva mod Rusland d. 15/11.
Bruttotruppen op til kampene ser således ud:

Anna Gylling Seilund  Alcobendas – Spanien, tidl. BK Amager
Asta Vadum Blauenfeldt  SISU
Caroline Tindal Wich  Aabyhøj
Elisabeth Brynaa Hansen  AKS Falcon
Emilie Sofie Hesseldahl  AKS Falcon
Ena Viso  BK Amager
Enna Pehadzic  Aabyhøj
Gritt Langberg Ryder  AKS Falcon
Ida Tryggedsson  BK Amager
Laura Ziegler  IK Eos – Sverige
Maria Steen Jespersen  Leganés – Spanien
Melanie Elmgreen  BK Amager
Nikoline Sandbäck Agmund  AKS Falcon
Rikke Fabricius  BK Amager
Sarah Mortensen  TSV Wasserburg – Tyskland
Sofie Tryggedsson  Alcobendas – Spanien

Danmark spiller sin første kamp på hjemmebane i Gentoftehallen torsdag d. 11/11 kl. 18.30. Kom med og støt landsholdets rejse mod EM 2023. Billetter kan købes her.

Landstræner Jesper Krone udtaler:
”Vi ser frem til den kommende opgave, som står foran os. Vi er endnu engang havnet i en gruppe med absolutte europæiske tophold i henholdsvis Rusland og Montenegro, imens Østrig på papiret er vores nemmeste modstander. Vi glæder os til at repræsentere Danmark endnu en gang, og denne gang er vores ambitioner en smule større end sidst. Vores fokus er stadig primært på konstant udvikling, både som hold, individuelt og som landsholdsprogram generelt. Men vi har troen på, at vi kan gå skridtet længere og hive mindst to sejre hjem til Danmark i denne Em kval. Det meste af holdets kerne gennem de seneste 4 sæsoner vil igen være at finde på holdet, og vi kan forhåbentlig starte med en sejr over Østrig i en propfyldt Gentoftehal.”

Vi er stolte af at Melanie, Ena, Rikke, Ida & Anna skal repræsentere Danmark  🇩🇰

“Jeg er bare stolt over at blive udtaget til bruttotruppen, efter at have brugt snart 3 år på at finde formen igen efter Runa (mit barn) kom til. Så glæder mig til nogle fede træninger med kvinderne og se hvad det bringer med sig, om det så er tid på banen eller heppe fra sidelinen d.11. november 🇩🇰”

“Det føles super fedt, så jeg er rigtig glad. Det er altid specielt at spille landskampe, så det bliver endnu en stor oplevelse 🇩🇰 Jeg glæder mig selvfølgelig til at se en propfyldt Gentoftehal den 11. november til en fed kamp. 🎉”

“Jeg er også virkelig glad for at være udtaget. Det var en kæmpe oplevelse at spille i Gentofte sidst og jeg håber at blive udtaget til det endelige hold og få lov til at spille landskamp med den fede hjemmebane-stemning igen.”

Anna Seilund