Kære spillere/forældre

Det er blevet tid til EFTERÅRSFERIECAMP 2021 i BK Amager… 😊

18-20. oktober, alle dage fra 09.00 – 15.00 i Amagerhallen…!!

Aldersgruppen denne camp er målrettet til – er 10 – 17 år.

Almir og hans team af Ligaspillere og coaches er klar med 3 fede dage, fyldt med basket og sociale samvær på tværs af klubben. Ved sidste camp var der næsten 80 tilmeldte, og der er ikke plads til ret mange flere – så vent ikke for længe med at tilmelde.

Der skal arbejdes med de fundamentale segmenter i basket.

  • Dribling
  • Shooting
  • Aflevering
  • Afslutning
  • Spacing
  • Forsvar

Øvelserne vil køres i højt tempo, med fokus på detaljerne og på at få indarbejdet disse områder i kampsituationer.

Vi har de seneste måneder etableret flere nye hold, og derved budt velkommen til mange nye spillere. Derfor vil der ikke blot blive taget højde for alder på spillerne i gruppesammensætningerne, men også hvilket niveau spillerne er på – Level of skill/competition, således at alle bliver udfordret bedst muligt i forhold til deres niveau.

For nyere spillere betyder det f.eks., at der vil blive lagt mere fokus på de basale færdigheder indenfor basket og detaljerne på disse. Ligeledes at de kampsituationer der vil blive sat op, i højere grad vil være 1 mod 1, 2 mod og 3 mod 3 – for netop også her at kunne komme mere i detaljen.

Det vil derfor være en megafed camp, hvor alle, uanset niveau, kan komme og blive en bedre spiller – og have det rigtig sjovt samtidig… 😊

Som altid vil der være mulig for at købe lækker frokost i Sidelinjen. Sandwich, pastasalt og mange andre gode ting….

Skynd jer at tilmelde jer!!

Pris for at deltage på alle 3 dage er:

300,- kr.

Beløbet bedes overført på MobilePay til 76912.

Skriv navn, hold og VIGTIGT – hvor mange år man har spillet. Der kommer ingen kvittering, men når der er overført på MobilePay – er man tilmeldt.

Mange hilsner

Teamet i BK Amager