BK Amager får godkendt streetbasketbane

Tilbage i foråret 2021 dedikerede en arbejdsgruppe af ildsjæle en masse timer i en idé, der ville komme mange Amagerkanere til gode. Det var drømmen om en BK Amager udendørs streetbasketbane. Ansøgninger blev formuleret, tegninger udarbejdet, fondsansøgninger sendt og en masse lobbyisme for at få denne idé på agendaen hos kommunen.

Derfor glæder det os meget at kunne offentliggøre at BK Amagers streetbasketbane bliver en realitet. Tårnby Kommune har godkendt banen for kommunens budget i 2022 & vi er nu et skridt tættere på at indfri drømmen.

Arbejdet er langt fra slut, for der venter stadig hele opførelsen af projektet, inden vi kan nyde en masse udendørs timer på banen. Men der skal lyde et kæmpe tak til arbejdsgruppen af frivillige ildsjæle og andre godtfolk, som indsatsen og de mange timer, der er lagt i at gøre drømmen til virkelighed.

Og tak til dig, hvis du var en af de mange som støttede projektet med din stemme!

Vi kan vist alle sige, at vi glæder os helt vildt.