Vi er glade for at kunne offentliggøre, at Andreas Meilby Amundsen skifter til BK Amager.

Den 29-årige forward på 2.01m kommer fra BMS Herlev Wolfpack, hvor han var en af profilerne på Basketliga-holdet.

Coach Almir siger:
“Andreas is coming with league experience from Hørsholm and Wolfpack. He is the player that can bring more balance to our offense and give us more options on the defensive end, especially in combination with some of our players who missed the previous season because of injuries, but they are now ready to come back. I am looking forward to working with Andreas.”

Andreas siger:
“Jeg glæder mig meget til at spille for BK Amager, og kender klubben ret godt eftersom Ena (min kæreste) spiller der. Så jeg har fået et godt indtryk af alle i klubben og glæder mig til at blive en del af klubben! Jeg tror, at vi får et godt, ungt og sultent hold der føler at de har noget at bevise. Personligt håber jeg at komme med noget erfaring til holdet og være én man kan regne med vil levere hver gang. Udover det, vil jeg gerne være med til at presse og udvikle de unge spillere. Ellers glæder jeg mig til at se en masse mennesker oppe i hallen til kampene, så vi kan få nogle fede basketoplevelser sammen!”

Der kommer spillerpræsentationer af både damerne og herrerne inden længe.