Lars Klussmann stopper som Head Coach

Inden jul valgte Damernes træner, Lars Klussmann desværre at stoppe som træner, pga. personlige årsager. En beslutning, vi naturligvis er meget kede af, da Lars har været én af de store ildsjæle i BK Amager i mange år. Lars har i en lang årrække trænet pigehold, med navnlig den vindende 93-årgang, hvor en del af spillerne stadig er at se på dameholdet. Derudover har han også trænet 02 drengehold, hvor bl.a. Jonathan Klussmann har spillet. Lars’ engagement, passion og ikke mindst vindermentalitet har udmøntet sig i både trofæer, guldmedaljer og dygtige spillere.

De sidste par år har Lars stået i spidsen for Dameholdet og bragte en DM-guldmedalje hjem til Amagerhylden i sæsonen 18/19. Man kan roligt sige at Lars stopper på toppen, da Dameholdet overvintrer på en førsteplads i Dameligaen, med gode udsigter for endnu en medalje.

Lars, på vegne af damespillerne, holdet bag, bestyrelsen og klubben skal der lyde et kæmpe TAK for det store arbejde, du har lagt i klubben og på vores hold i alle disse år.