Dameligaen tillader tilskuere til Damekampe

Det betyder at udeholdets tilskuere er velkomne, så længe alle forholdsregler efterleves hos den pågældende hjemmeklub.

Dameligaen følger regeringens gældende regler og retningslinjer vedr. Covid19 restriktioner om tilskuere til sportskampe. Der må være max. 500 tilskuere (i visse haller mindre). Dette gælder både hjemmeholds og udeholds tilskuere.
Arrangørerne af kampene skal overholde de strikse retningslinjer, der er givet. Der kan være tilfælde, hvor lokale regler – hallens størrelse, er strengere end ovennævnte og her er det naturligvis disse, der skal følges.

Herunder følger BK Amagers regler og retningslinjer for kampafvikling i Amagerhallen.

Hjemme- og udehold

 1. Kom ind → Indgang B, Gå ud → Udgang C
 2. Dameligarepræsentanterne skriver i ugen op til kamp i Amagerhallen til udeholdets dameligarepræsentant med orientering om forholdsregler i Amagerhallen med henblik på, udebaneholdet, herunder spillere, staff og publikum orienteres herom.
 3. Udeholdets spillertrup og staff skal (medmindre man er på banen) opholde sig på bænken (der skal være fyldt op), alternativt placeres i nærheden af holdet.
 4. Hjemmeholdet, BK Amagers spillertrup og staff skal (medmindre man er på banen) opholde sig på bænken (der skal være fyldt op), alternativt placeres i nærheden af holdet.
 5. Holdene skal som udgangspunkt møde omklædt til kamp og undgå brug af omklædningsrum. Hvis man ønsker at bruge omklædningsrum op til kamp, skal det aftales direkte med værtsklubben på forhånd (senest 24 timer før).
 6. Mundbind er påkrævet, når man er stående eller gående i hallen. Undtagelser er bænkområdet og hvis man er på banen.  Dvs. der skal bæres mundbind på vej frem og tilbage til evt. omklædning før kampen, i halvlegen og efter kampen. Der er mulighed for at købe mundbind ved indgangen til 5 kr.
 7. Der opfordres til at minimere fysisk kontakt – herunder, at håndtryk med modstandere og dommere undgås før og efter kampen.
 8. Håndsprit skal være tilgængeligt ved alle kampe. Som minimum 1 dispenser pr. hold.
 9. Spillerne skal spritte hænder af, før kampen starter, og inden de enkelte spillere skiftes ind på banen.
 10. Holdene bedes forlade banen og hallen hurtigst muligt efter kampen.
 11. Omklædning og bad efter kampen bør så vidt muligt undgås. Udehold, som ikke kan bade hjemme, må benytte sig af faciliteter som et hold og spritte af efterfølgende. Hvis man ønsker at bruge omklædningsrum efter kamp, skal det aftales direkte med værtsklubben på forhånd

Tilskuere

 1. Kom ind → Indgang B, Gå ud → Udgang C
 2. Af hensyn til evt. smittesporing opfordres alle til at downloade app’en Smittestop.
 3. Amagerhallen har tribuneplads til 400 tilskuere. Der er sat tape på hver anden stol, så der er plads til max 200 tilskuere. Det skaber en meters afstand mellem hver siddende tilskuer. Alle tilskuere bedes respektere afmærkningen.
 4. Tribunerne (under kurven og den første på langsiden) i udebaneholdets ende af hallen er forbeholdt for udebaneholdets tilskuere.
 5. Ved indgangen tælles op til de max 200 tilskuere, og derefter lukkes ikke flere ind i hallen.
 6. Publikumsstrømme er ensrettet (med uret). Alle bedes følge de opsatte pile og afmærkninger på gulvet.
 7. Efter kampen bliver publikum guidet ud af hallen ensrettet og udenom banen til udgang C, hvor alle skal gå ud.

(Opdateret 26. november)