Jessica Elliot

Jessica Elliott

Hendes navn lyder Amerikansk, men hun er altså ærke Amagerkansk. Lær Jessica bedre at kende her

  • Jeg er 18 år og dette er min anden sæson med BKA’s damehold. Jeg har spillet basketball siden jeg var 2 år gammel og alle sæsoner (undtagen en enkelt i BMS) har været i Amager. Jeg har også været hen over de forskellige pigelandshold og var til udtagelse til U18 landsholdet denne sommer, men desværre kom Corona og stoppede det inden sidste udtagelse.
  • Jeg finder en stor del af basketball inspiration hos NBA-spilleren Steph Curry, da han spiller på den måde jeg gerne vil og da han var yngre kæmpede han også med at være mindre og undervurderet i forhold til de andre.
  • Når jeg skal gøre mig klar til kamp, hører jeg altid noget fed musik, der kan få en i et game mood. For eksempel hører jeg altid ‘can’t hold us’ og ‘winner’. Ellers har jeg ikke nogle større rutiner end at jeg altid skal binde mine snørebånd igen under opvarmningen, så er jeg helt klar.
  • 3 vigtige ting i min taske: mine spillesko, first aid kit/sportstape og min vandflaske.
  • Mit go-to food er nok burgere fra grillen og min guilty pleasure er alting chokolade😅Glæder mig til at se jer alle omkring i hallen😊

Følg Jessica på Instagram her.