Ena Viso

Ena Viso

Lær hende bedre at kende her

  • 27 år
  • Jeg har spillet i BKA siden jeg var 7 år gammel, indtil jeg blev 19. Efter gymnasiet tog jeg 4 år på college i USA. Da jeg kom hjem igen, spillede jeg 2 år i Stevnsgade. Sidste sæson var jeg så hjemme igen i BKA og det var en fed sæson, som kunne have endt rigtig, rigtig godt 😊
  • Hvilken basketspiller ser du op til? Udover at han var den første basketstjerne jeg stiftede bekendtskab med fra tv, så har jeg altid beundret Kobe Bryant. Han var noget helt særligt.
  • 3 vigtigste ting i din sportstaske: Deodorant, tyggegummi og drikkedunk.
  • Min dag skal helst være ret afslappet inden kamp. Så sørger jeg altid for at spise mad min. 3 timer før, og så skal jeg lige nå at foam-rolle inden jeg skal varme op.
  • Y-mad er hjemmelavet rispapirsruller, eller andre ruller med dips. Cheat meal er donuts (fra Lidl) eller kanelgifler.

Følg Ena på Instagram her.