Cecilie Overgaard

Cecilie Fetterlein Overgaard

Cille, Ove, Tove og Overgaard. De er alle én og samme person – Cecilie har nemlig rigtig mange kælenavne.

Lær hende bedre at kende her

  • 27 år
  • Jeg har spillet i BK Amager siden jeg var 5 år, så det er omkring 22 år. Dog med undtagelse af ét enkelt år på highschool i USA, og nogle pauser grundet skader.
  • Jeg har faktisk aldrig rigtig set så meget basket i fjernsynet, så måske bliver mit svar ekstra corny. Men dem der er mine helt store basket inspirationer er faktisk mine holdkammerater. Jeg har spillet sammen med enkelte af damerne siden jeg startede og de er mine allerbedste veninder, så hvis der har været tider hvor jeg har haft brug for støtte, nogle til at presse mig eller bare gøre min dag 100 gange bedre, er de der altid for mig både på og udenfor banen.
  • 3 vigtigste ting i min sportstaske: tyggegummi, deo og sportstop.
  • Jeg tror min vigtigste rutine er, at jeg tager en lur, helst en meget lang lur. Derudover laver jeg altid god morgenmad på kampdage, så kan jeg kun blive i bedre humør, og for jer der kender mig, så ved I også at jeg er 1000 gange sjovere når jeg er i godt humør.
  • Min absolut yndlings yndlings yndlings mad er hotdogs. Jeg elsker alle retter hvor pølser og ristet løg indgår, men det er sjældent jeg får det, så derfor er det nok også mit cheat meal.

Overgaard er pt i gang med genoptræning fra en knæskade. Vi glæder os til at se hende på banen igen. I mellemtiden spreder hun evigt god energi på bænken.

Følg Overgaard på Instagram her.