Nathalie Mortensen

Nathalie Mortensen

Lær hende bedre at kende her

  • 29 år gammel
  • Jeg spillede i BKA fra jeg var 13 år til omkring 20 år. Efterfølgende havde jeg et par sæsoner i 1. Div i Stevnsgade.
  • Det er oplagt at sige Michael Jordan, LeBron James osv, men det er også nogle spillere, jeg overhovedet ikke kan spejle mig i grundet køn/genetik osv. Dét disse spillere kan, er noget jeg aldrig kommer til at kunne, uanset hvor meget jeg øvede mig. Hvis jeg skal vælge en spiller, hvis karriere, jeg har fulgt i mange år, som har været et stort forbillede for mig, må det være Tine Freil. Jeg kan huske, at jeg som ungdomsspiller var meget optaget af hvordan én spiller kunne være afgørende for et hold. Tines overblik på banen er vanvittigt. Jeg nåede heldigvis at træne med hende inden hun indstillede karrieren. Under træningerne fik ofte bolden i hænderne i en aflevering fra Tine, uden at vide selv hvor fri jeg var.
  • De 3 vigtigste ting i min sportstaske er vandflaske (ellers besvimer jeg under Lars’ træning), sko og hår elastik.
  • Jeg forbereder mig mentalt på en kamp ved at prioritere søvn, solid kost og en morgen med god energi.
  • Yndlings mad: Lisbeth Klussmanns pandekager – no doubt!

Følg Nathalie på Instagram her.