Ida Klussmann

Ida Klussmann

Lær hende bedre at kende her

  • 27 år
  • Jeg har altid spillet i Amager på nær en enkelt sæson i Stevnsgade
  • Basketspiller jeg ser op til: Casper Palmquist i sin prime, da han lige var kommet tilbage fra sit udlandseventyr i Nebraska
  • 3 ting i min sportstaske: Mine basketsko, en pakke tyggegummi og en rulle sportstape, da jeg desværre har for svage ankler til at spille uden. Derudover ved mine holdkammerater, at der altid er ret stor chance for, at jeg har glemt alt andet 😉
  • Jeg kan godt lide at nå at sidde stille og roligt og snakke 10 minutter med mine holdkammerater, inden jeg går i gang med at varme op
  • Jeg elsker alt mad!! Til kampe spiser jeg altid en banan i halvlegen

Fun fact: Ida er født med basket-DNA i blodet. Hun er nemlig produktet af to basketglade familier – Feldvoss & Klussmann. Coach Klussmann er Idas far. Når du ikke ser Ida kæmpe på banen, kan du se hendes lillebror Jonathan lave masser af point for herreholdet.

Ida er ligesom Overgaard i gang med genoptræning pga. en knæskade. Vi glæder os til at se hende kaste sig efter bolden igen inden længe.

Følg Ida på Instagram her.