Hannah Beklar

Hannah Beklar

Lær hende bedre at kende her

  • 19 år
  • Jeg har spillet basket siden jeg var 7 år, og har altid spillet i Amager.
  • Før en kamp forsøger jeg egentlig bare at stå op uden at stresse. Jeg prøver at slappe af og få det bedste ud af tiden inden. Og så er det for evigt et dilemma for mig at regne ud hvornår jeg skal spise inden!
  • I min taske har jeg altid tyggegummi, hårelastikker og ekstra sokker!
  • Hvis jeg skulle vælge en spiller, som jeg ser op til, må det næsten være min kusine Ida, som også spiller på holdet. Jeg elsker, at vi spiller sammen og beundrer virkelig hendes spillestil – aggressivitet, viljestyrke og gejst, som jeg virkelig selv forsøger at spille med.
  • Når vi ind i mellem har en fridag, så elsker jeg en god burger med fritter. Det virker bare altid 😍Jeg glæder mig til at sæsonen kommer i gang og se jer alle i hallen!

Følg Hannah på Instagram her.