Annemie Friis Espensen

Endnu en BKA debutant.

Lær Annemie bedre at kende her

  • 22 år
  • Jeg har spillet i Værløse hele mit liv, udover en tur på college i Kansas et enkelt år. Det er min første sæson i BK Amager.
  • Jeg har ikke en bestemt spiller, jeg ser op til. Jeg kigger lidt i flere forskellige retninger.
  • Da jeg som 15-årig spillede liga for første gang, spillede jeg på hold med Hanna Sheikh. Jeg synes, at hun var fed at spille sammen med, og havde en god attitude og udstråling, så på mange punkter ser jeg op til Hanna.
    Samtidig kigger jeg også lidt mod WNBA, hvor jeg er vild med Diana Taurasi. Hun er en mega fed spiller med sindssygt mange gode kvaliteter.
  • 3 vigtige ting i tasken: Sko, müslibar, ekstra snørebånd
  • Jeg har faktisk ikke rigtig nogen bestemt rutine inden kamp. Jeg bruger det meste af dagen på at tænke på, hvad jeg skal gøre for at spille en god kamp. Hvis det er en weekendskamp, kan jeg godt lide at gå en tur inden og få noget frisk luft. Men jeg har ikke noget fast jeg gør.
  • Yndlings mad/cheat meal: Pizza

Følg Annemie på Instagram her.