DBBF suspenderer foreløbigt turneringen indtil 22. marts

DBBFs bestyrelse har i lyset af spredningen af coronavirus Covid-19 besluttet at suspendere turneringen i alle rækker, udover Basketligaen og Dameligaen, som selv har mandat til at vurdere, om det er forsvarligt at spille videre.

Suspenderingen gælder foreløbigt fra torsdag den 12. marts – søndag den 22. marts

I lyset af at flere og flere kommunale haller lukkes, at flere klubber har kontaktet DBBF med ønske om at suspendere træning og kamp, og at den første spiller på et basketballhold er testet positiv for Covid 19, har DBBFs bestyrelse besluttet at suspendere turneringen indtil foreløbigt 22. marts.

Bestyrelsens vurdering er, at det kun bliver mere alvorligt herfra, og at det eneste rigtige er at suspendere turneringen i foreløbigt de to næste weekender.

Basketligaen og Dameligaen har mandat til selv at vurdere, om man ønsker at fortsætte med at spille kampe. Foreløbigt har Basketligaen besluttet at spille videre, med nogle kampe uden tilskuere, eller stærkt reduceret tilskuertal, mens Dameligaen endnu ikke har taget en beslutning.

DBBF opfordrer også til at klubberne nøje overvejer, om træning fortsat er forsvarligt.

Situationen udvikler sig ekstremt hurtigt og der vil sandsynligvis komme justerede meldinger løbende.

Vi henstiller derfor til at alle holder sig opdateret via www.basket.dk

Nyttige kilder er:

BK Amager holder bestyrelses møde torsdag den 12. marts, hvor der tages stilling til om træningen skal aflyses i samme periode.