Mads Røgen Noesgaard

Fysioterapeut

Spændende nyt samarbejde – forebyg effektivt skader

Kære BK Amager,

Som tidligere skrevet har vi indgået et samarbejde med idrætsfysioterapeut Mads Noesgaard FYSIQ Ørestad. Vi i BK Amager ønsker at styrke indsatsen mod skader og i den sammenhæng fokuseret på den fysisk træning som kræves for at spille basket på højeste niveau.

Derudover varetager Mads alt skadesbehandling af vores senior spillere, men vi vil samtidig opfordrer alle vores medlemmer til at udnytte vores aftale med Mads.

Inkluderet i vores aftale har vi en første prioritering på klinikken i Ørestaden og kan dermed komme hurtigt til behandling, hvis uheldet skulle være ude. Flere af jer har allerede udnyttet muligheden og vi er glade for at i for så meget ud af vores samarbejde som muligt.

Mads vil derudover afholde foredrag igennem sæsonen. Det første foredrag vil bliver afholdt snarest, hvor både Mads Noesgaard og Hanne Overgaard, som er tidligere tester i TeamDanmark vil fortælle om værdien i at bruge tid og energi på den fysiske træning ved siden af basket. Det glæder vi os rigtig meget til – så følg med, vi smider en dato op med det samme at foredraget står klart.