Kære BK Amager,

De fleste hold er nu kommet i gang igen – det er sæsonstart. Allerede tidligt i august begyndte de første medlemmer at indfinde sig i hallen igen og formen er ved at være der til efterårets spil og kampe. Og det er tid for en lille update….

KlubModul

Som flere af jer sikkert har bemærket, så har vi haft seriøse problemer med KlubModul i løbet af sommeren – det har særlig betydet, at der har været mangelfuld kommunikation om hvornår hvad skulle ske til sæsonstart, det er vi rigtigt kede af. Problemerne er ved at være udbedret, og kommunikationen er igen ved at komme op i gear.

AmagerCup

Mange frivillige har allerede været travle med at arrangere året AmagerCup – den foregår i dagene 7.-8.-og-9. September, hvor Amagerhallen er centrum for løjerne, men hvor der jo også spilles i hallerne omkring på Amager. Selvom du måske ikke har et barn, der spiller i weekenden, så kig alligevel forbi. Stemningen er fantastisk og så spilles der virkelig godt basket.

Dame1

Det har længe været på tegnebrættet – vores Dame1 er på vej tilbage i ligaen. Henover foråret har vi arbejdet seriøst med at finde løsninger på, hvordan vi igen kunne få Damerne tilbage i ligaen. Det er nu lykkes. Som tidligere kommunikeret, så har klubben indgået aftale med Lars Klussmann som headcoach.

Kendt profil til BKA

Flere ved det allerede og nogle har allerede mødt ham i hallen. BKA har indgået aftale med Otis Lloyd om at at hjælpe til. Konkret fungerer han som hjælpetræner på Herre1 ligesom han også hjælper til med talenttræningen på U17 og U19. Velkommen til Otis.

Den røde tråd

Sportschef Almir har netop afholdt trænermøde for at sikre, at alle er vidende om træningsprincipper, hvordan vi ønsker at binde træningen sammen på tværs af holdende m.m. Ønsker man at vide mere kan man kontakte sin træner eller Almir.

Fysiq

Basket er en fysisk sport, som kræver sit af kroppen. Derfor har klubben ønsket at styrke indsatsen mod skader og har derfor indgået samarbejde med Fysiq, for at tilbyde en ekstra mulighed for de spillere, som har ekstra behov for skadesforebyggelse og ekstra fysisk træning. I det hele taget ønsker klubben, at der er fokus på skadesforebyggelse og derfor er der i aftalen også inkluderet, at der afholdes flere foredrag igennem sæsonen om fx – skadesforebyggende træning, tape teknikker, opvarmning, teknik i styrketræning og andet.

Omrokeringer i bestyrelsen

Henover sommeren har vi fundet det nødvendigt at justere i bestyrelsens sammensætning. Rikke Meisner har efter gensidig overenskomst valgt at fokusere på det store arbejde der ligger i trænergerningen i BKA og som fysisk træner i DBBF. I bestyrelsen har vi været glade for det store arbejde Rikke har lagt her og ser frem til at fortsætte samarbejdet i klubben.

NB. Denne besked bliver også sendt ud med Klubmodul, når vi har fået 100% styr på funktionaliteterne her igen

Næste bestyrelsesmøde afholdes d. 12.09.2018