Velkommen til Basketballklubben Amager
Søg  
Nyheder  

Dameligaen  

1. division herrer  

Træning og kamp  

Diverse  

User's Login  
 


 Login problemer?
 Ny bruger? Registrer!

Sprog  
Vælg sprog for brugerfladen:


  

Dette er Emne:Dame 1

Følgende er Nyheder udgivet under Emnet:

<   1112131323334353637383940414243444546474849   >

Dame 1´s lodtrækning i pokalen

Skrevet af: IM til Fredag den 03. Nov 2006 - kl. 21:50 dame1 
Damerne spiller på hjemmebane mod Virum i kvartfinalen.

Præsentation af dame 1

Skrevet af: IM til Fredag den 06. Okt 2006 - kl. 01:37 dame1 
Dameholdet sæsonen 2006/2007

Spillerne som danner Amagers damehold i denne sæson, er en god blanding af
"gamle" garvede spillere med en hel del rutine og unge talentfulde spillere med udsigt til mange år på holdet. Herudover er et par af klubbens ynglingespillere med en gang om ugen, som med deres gode "basketopdragelse", de har fået, er med medvirkende til aggressivt og tempofyldt spil...

Holdets overordnet mål er at komme frem ad banen - og at gøre det bedre end
sidste sæson. Holdet har alt for længe ligget i den nederste halvdel af
tabellen - det skal ændres! Vi håber på, at denne sæson er begyndelsen på en opadgående kurve.

Se præsentation af hver spiller...

Intro 2006/2007

Skrevet af: ThomasSeilund til Tirsdag den 03. Okt 2006 - kl. 08:39 dame1 
Dameholdet sæsonen 2006/2007

Spillerne som danner Amagers damehold i denne sæson, er en god blanding af
"gamle" garvede spillere med en hel del rutine og unge
talentfulde spillere med udsigt til mange år på holdet. Herudover er et par af
klubbens ynglingespillere med en gang om ugen, som med deres gode
"basketopdragelse", de har fået, er med medvirkende til
aggressivt og tempofyldt spil...

Klubben har en god ungdomsafdeling og denne sæson skulle gerne blive
opstart til at få indlemmet unge nye talenter/kræfter, så der kan komme
konkurrence om pladserne.

Siri Andersen, vores norske landsholdsspiller,er i år ny anfører, og hun skal sammen med Ann-Mette, holdets temposætter, styre holdet i den rigtige retning!

Det er et Amagerhold som har fået tilgang af tre spillere udefra, svenske Ida og svenske Christin, som har en fortid i Malbas -men ønsker at prøve kræfter med den danske dameliga samt 1.90meter høje Sussie Kruuse -en stor profil i dansk basket og på landsholdet.
Vi er glade for, at de har valgt at spille for Amager og ønsker dem velkommen.

Holdets overordnet mål er at Komme frem ad banen - og at gøre det bedre end
sidste sæson. Holdet har alt for længe ligget i den nederste halvdel af
tabellen - det skal ændres! Vi håber på, at denne sæson er begyndelsen på en opadgående kurve.

Præsentation af spillerne:

#4
Pernille Keller -talent fra egne rækker. Pernille snusede lidt til nogle dametræninger i sidste sæson, men har i år valgt at være med i truppen. Pernille har et godt skud og er villig til at ofre sig i forsvaret. Pernille spiller guard og er god til at læse spillet.
For at Pernille skal blive rigtig god i dameligaen skal der dog arbejdes lidt på fysikken.
Pernille er stadig ynglingespiller, så denne sæson gælder for Pernille om at blive klar til et højere og fysisk hårdere tempo, så hun med tiden kan udvikle sig til at blive "fast inventar" på dameholdet.


#5
Lene Andrä -holdets 1'er. Godt at Lene har fundet tid til at spille ved siden af studiet.
Lene er holdets eneste "rigtige" guard, hendes position kræver god fysik, da bolden skal gå meget i gennem hende, men når Lene er kommet op i gear, så er bolden svær at tage fra hende.
Ud over at være spilfordeler skal Lene score de nemme point (-mellemlange baseline skud og snørklede drives!). I forsvaret knokler Lene altid på modstandernes hurtige guards og det med stor succes.


#6
Maria Lohse -holdets lange arme! Maria har valgt at opgradere sin basketkarriere og spille førsteholdsbasket, og det er vi glade for. Hun kæmper for at være med og er villig til at ofre sig. Maria har en positiv holdning til alting og har en behagelig personlighed, som vi i Amager sætter pris på -Samtidig med, at hun knokler på modstanderne og gør livet surt for deres driblinger med sine lange arme. Derud over har Maria et fornuftigt skud fra distancen.
-Og med sine kun 19år kan Maria med tiden blive endnu bedre...


#7
Camilla Jensen -holdets nyeste. Forstået på den måde, at Camilla kun har spillet basket i 4år. Så der er stadig meget at lære, men Camilla er villig til at prøve og knokle hårdt. Hun har i løbet af sin korte basketkarriere fået oparbejdet et rigtigt pænt skud (måske med hjælp fra søster...) og når forsvaret bliver pudset af og hun får lidt mere fanden i voldskhed, ser det helt fornuftigt ud...Heldigvis er Camilla kun førsteårs ungsenior, så hun har god tid til at lære i og arbejde på at blive en stamspiller på holdet.


#8
Mitzi Geisler (Mitz) -indpisker og fighter på holdet. Klubben er glad for, at Mitzi har
fundet tid til at være med på holdet en sæson mere. Mitz er vigtig for holdet, idet hun besidder en utrolig god fightervilje og gejst -en egenskab som bør påvirke de yngre spillere på holdet. Mitz "har været der", hun ved, hvad det kræver at komme på toppen og blive der. Mitz knokler til træning, giver den en ekstra tand, også når det gør ondt. Derud over er Mitz i besiddelse af ligaens vildeste 70ér postmove og også kendt på skuddet!!


#9
Catharina Palm (Catte) -holdets U18 landsholds guard. Catte var med i truppen sidste sæson og inde flere gange og gøre en god figur. Der er ingen tvivl om, at Catte kan være med på dette niveau. Catte er en talentfuld spiller, hun har et godt skud/drive mod kurven og er en aggressiv forsvarsspiller. Hun er fysisk stærk, men har været plaget af skader sidste sæson og pt ikke på sit højeste, men der er ingen tvivl om, at når Catte når toppen, bliver hun en farlig konkurrent på guardpladsen.


#10
Siri Andersen -holdets nye anfører. Siri har en god fysik, kan drive, skyde samt spille medspillere fri. Altså en god allround spiller...-og absolut en af de bærende kræfter på holdet. Siri har i preseason været meget i Norge, da hun blev udtaget til det norske A-landshold, men vi er glade for at have hende - nogenlunde skadetfra- tilbage i Amagerhallen igen. Der er ingen tvivl om, at Siri går en stor sæson i møde og meget hviler på hendes skuldre.


#11
Mie Jensen (Pind) -holdets skytte. Pind er i besiddelse af et fremragende tre'er skud, og når først hun er varm, kan ingen stoppe det -og det skal nok blive flittigt brugt i den kommende sæson. Pind er altid klar til basket, når ikke lige hun er skadet, som hun desværre er ret meget for tiden (døjer med en skulderskade). Men når Pind får styr på skaderne og fysikken, vil hun være en trussel mod et hvert hold.
Selvom Pind efterhånden har spillet mange år på dameholdet, er hun aldersmæssigt stadig i "mellemaldergruppen" og der er forhåbentligt stadig mange basketår i hende endnu!


#12
Vigdis Osmundsen (Vigger) -vores norske balancedronning/energibundt. Det er længe siden, at klubben har haft sådan et energibundt som Vigger, hun slider gulvet tyndt! Vigdis er holdets absolutte hurtigløber, tænk hvis alle var bare halvt så hurtige, så ville selv tilskuere få svært ved at følge med. Foruden hurtigheden er Vigdis fysisk stærk og hun vil stå for holdets fastbreak scoringer. Så kridt skoene, hvis I skal kunne følge med Vigger! Desværre skal Vigdis hjem til jul for at studere videre...


#13
Ida Madsen (Madsen) -holdets klæbehjerne. Ud over at spille på holdet for 8.sæson, er Ida holdets "holdleder", når andre glemmer -husker Ida. Pt. genoptræner Ida sit knæ, sin ankel og nyeligt sin skulder, men når hun en gang kommer sig helt og finder formen vil Ida helt sikkert blande sig og blive en solid stamspiller. Ida er heldigvis stadig i "mellemaldergruppen", så der er mange basketår tilbage i hende. På banen spiller Ida lidt af hvert og skal i denne sæson knokle under kurven med de store og tage de rigtige skud udefra.
Men alfa omega er at blive skaderne kvit!


#14
Sussie Kruuse (Sus) -holdets helt store profil. Sussie har en fortid i bl.a. Orient,
Brønshøj og Glostrup (samt flirtet lidt med USA og Sverige). Med sine 190cm er det Sussie som "bestemmer" under kurven og med sin sans for at cutte sig fri, hendes skud samt hurtighed, så bliver hun en stor profil for Amagers damer. Sussie får en bærende rolle i den kommende sæson. Ingen tvivl om at Sussie er en spiller, som de andre hold vil passe på, og hun vil derfor med stor sandsynlighed gå en hård sæson i møde.


#15
Ann-Mette Tønnesen (AM) -holdets ironwoman, kan man følge med, er man sej! Havde flere i Amager udholdenhed og kondition som AM, ville ingen være i stand til at stoppe os. AM er en god, solid og stabil spiller, en man altid kan regne med. Hun er sammen med Mitzi en af de gamle rutinerede tøser, som har været længe i gamet. Dette kan være til gavn for de nye unge talenter -både på og uden for banen. Det er dejligt og givtigt for holdet, at AM har valgt at nuppe en sæson mere.


#16
Christin Holmqvist -holdets svenske islæt. Christin kommer oprindeligt fra Malbas, men arbejder i København, og har derfor valgt at prøve kræfter med den danske liga. trods sine 175cm er hun center på holdet og en udemærket substitut for Sussie. Til træningern knokler Christin det bedste hun har lært, er lærenem og prokker sig ikke. - En hver træners "drøm".


#17
Ida Tobiasen (Tobber) -holdets TP-master! Ud over at have en bred almen viden, er Tobber "gammel ny" i klubben. I det Tobber har valgt at give basket et ekstra kick. Tobber knokler til træningerne, der er stadig lidt vej endnu for at nå "ungdommens top", men det er ikke svært at se, at Tobber som ungdomsspiller har været en dygtig spiller med gode bevægelser under kurven og et godt skud. Så når Tobber er kommet i sin gamle form igen, bliver det spændende at følge hende.Christina Petersen -holdets talentfulde rookie. Christina er træningsivrig, hun vil basket så meget og stiller derfor høje forventninger tilsig selv. Christina skal have ro på og udvilke sig i eget tempo, så er derrigtig mange gode sæsoner i hende. Sin unge alder taget i betragtning er hun en god fysisk spiller, som både kan dække eldet pæneste!n større spiller op såvel som en hurtigere. Derud over har Chris et dræbende mellemdistance skud, som bejler til holdets flotteste!Ida -holdets anden svensker. For det ikke skal være løgn, har vi i år tre Ida'er på holdet, i det vi for nyeligt at fået endnu en svensker. Ida er en lille hurtig
spirrevip, men nogle gode bevægelser og et fornuftigt skud. Ida er 2'er typen på banen. Velkommen til dig også Ida!


De tre ynglingespillere Christina Petersen (90), Maria Brask (89) og Blerta Kadrii (89) (sidstnævnte pt. skadet) er fra i år blevet en del af truppen, de træner med 1-2 gange om ugen. Vi ser frem til i Amager, at de bliver en del af næstegeneration i på Amagers damehold.
De er med i truppen, så de kan få en sund og naturlig indlemmelse på holdet -uden krav og store forventninger til dem. således, at de ikke presses frem for tidligt, men udvilkler sig i eget naturlige tempo.
Det kan ses til træningerne, at de har den rette indstilling om at hårdt arbejde giver resultater.


Lisa Elliott -holdet fysioterapeut! Selvom Lisa stadig træner med til alle træninger, er hendes primære rolle i år, at være dameholdets fys. -Og det er super skønt! Lisa er den der "lapper sammen" når skaden er sket og forebygger med grundig opvarmning og styrketræning før og efter træning. Holdet kunne ikke fungere uden Lisa!


Trænerne i år er Marianne Keller og Mario Paleka.

Vi byder alle i Amagerhallen velkommen og ser frem til en spændende sæson!


DAME 1's første testkamp

Skrevet af: IM til Onsdag den 30. Aug 2006 - kl. 00:52 dame1 
Torsdag den 31.august kommer Herlev på besøg i Amagerhallen.
Kampen spilles kl.18.45.


Returkamp spilles onsdag den 6.september kl.20:45 i Herlevhallen.

Kom og se damernes nye spillere og hep dem til en sejr!

Ses i hallen!!

DAME 1's træningstider!

Skrevet af: IM til Fredag den 21. Apr 2006 - kl. 15:55 dame1 
Torsdag den 4.maj begynder dame 1 at træne op til sæsonen 2006-2007.
Alle med ambitioner er velkomne...

Mandage kl.20-21:30
torsdage kl.18:30-20


begge dage i Amagerhallen ved Marianne Keller og Mario Paleka.

Vi træner frem til 1.juli, hvor der derefter vil være løbetræning og arbejde med fysioterapeut.

Ny hovedsponsor

Skrevet af: CasperWichmann til Onsdag den 01. Feb 2006 - kl. 10:03 dame1 
Damerne har indledt et spændende samarbejde med Amager Elektrikeren...

Damernes 4 sejr i weekenden....

Skrevet af: MarioPaleka til Tirsdag den 31. Jan 2006 - kl. 00:44 dame1 
Damerne slog for tredje gang i år oprykkerne fra Åbyhøj med 73-47...

1 Sejr 1 Nederlag

Skrevet af: MarioPaleka til Søndag den 13. Nov 2005 - kl. 01:51 dame1 
Damerne spillede sidste uge mod Falcon i Amagerhallen. I dag var det Virum der gæstede Amagerhallen

1/4 i pokalen for damer!

Skrevet af: IM til Fredag den 11. Nov 2005 - kl. 23:42 dame1 
Så er der trukket lod i pokalen!

Så er der dansk - svensk opgør i Amagerhallen!

Skrevet af: IM til Onsdag den 28. Sep 2005 - kl. 11:47 dame1 
Imorgen torsdag kommer ÄLI fra Sverige til Amagerhallen for at spille mod dame 1 kl.19.
-Kom og hep, vi lover god underholdning!

<   1112131323334353637383940414243444546474849   >

  
Klubmodulet  


http://www.bkamager.dk/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=438&mode=thread&order=0&thold=0

http://www.pro-safe.dk/

<< June 2018 >>
M T O T F L S
28 29 30 31 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 01


[ Søg ]